This page is not yet translated, you find prices and conditions here

I huvudbyggnaden på andra våningen finns 13 bäddar fördelade i tre "lägenheter" Lärkan, Staren och Svalan. På bottenvåningen finns två dubbelrum, Rödstjärten och Sädesärlan. Fyra bäddar finns i det enklare gårdshuset "Loftet" och två bäddar i Strandskatan, ett rum i anslutning dusch och toalett i ladan. Har man hund med sig så bor man i Strandskatan eller Loftet, säg till när du bokar. Inga djur är tillåtna i huvudbyggnaden.
OBS: Rök- och eldningsförbud (även värmeljus) gäller inomhus i hela anläggningen, även i ladan och i det s.k Brygghuset.

In- och utcheckning
Tillträde till gästrum och kök från kl 15.
Rummen och köket lämnas kl 12 på avresedagen.
Kylvaror kan förvaras i kylen i ladan tills ni får era rum och när ni checkat ut. I ladan kan också packningen ställas.


Så här bor man (samtliga sängar är 80/90 cm breda, vi har inga våningssängar). Vi har bytt ut större delen av sängarna till nya sköna resårmadrasser från Mattsons Madrassfabrik i Falkenberg och kuddarna kommer  från Varnamo of Sweden.  I duschen bjuder vi på ekologisk duschtvål/shampoo från Maria Åkerberg, Dermanord, duscha snålt, på ön är det begränsad tillgång till vatten. Om du glömt bodylotion, hand- eller fotkräm hemma så kan du köpa små reseförpackningar, också från MÅ, hos oss.

Huvudbyggnaden övre plan:
Lägenhet Svalan: 4 bäddar (två rum, 2+2 bäddar)
Lägenhet Staren: 6 bäddar  (tre rum 2+2 +2 bäddar)
Lägenhet Lärkan: 3 bäddar (två rum 2+1 bädd)

Loftet övervåningen i ett oisolerat hus på gården: 4 bäddar i ett rum (utvändig trappa) här får medföljande hund bo.
Strandskatan (ingång vid toalett/dusch): 1 ordinarie bädd samt 1 bädd ca 170 cm lång, även här får medföljande hund bo.

För övernattande gäster finns en toalett och dusch med ingång vid ladan och det finns även en toalett på övre plan i huvudbyggnaden.


Självhushåll och miljö - vad finns på plats
Anläggningen är utrustad för självhushåll och ett litet gemensamt kök  för alla gäster finns på våning två. Det finns porslin, glas, bestick för minst 20 personer. Kylskåp o liten frys finns i köket. Vattenkokare, kaffebryggare, filter och brödrost finns. Micro är placerad i Brygghuset och samtliga gäster har tillgång till den. Det finns två barnstolar, en resesäng som vi lånar ut men du tar med madrass/sänglinne själv. Säg till i förväg om du vill låna sängen.
Grillar för kol/briketter finns utomhus. Briketter kan ni köpa på plats, vi använder s.k skorstenar/tändrör i grillarna för att slippa tändvätska för miljöns skull, vi hjälper er gärna om ni inte använt detta tidigare.
Vid avresan plockar man undan och grovstädar enligt lista som finns i köket, detta innebär att man bl.a diskar, plockar rent/dammsuger i kök och övriga utrymmen som använts och sorterar sina sopor (mat för sig). Diskmedel/borste, torkhandduk och städutrustning  (bl.a dammsugare) finns på plats.
Vänligen lämna sängen obäddad vid avresan!
Vi är också tacksamma om ni har möjlighet att ta med och slänga exempelvis tomma glasflaskor/konservburkar hemma men det går även bra att lämna dem i vårt soprum. Tänk på miljön, undvik om möjligt engångsmaterial. Låt oss alla hjälpas åt att hålla nere mängden sopor! Vår ambition är att i största möjliga mån erbjuda och använda ekologiska, krav- och miljömärkta produkter på anläggningen.


Lokalen i ladan (ouppvärmd)
Här finns långbord med bänkar/stolar. Sittplatser i ladan för ca 40-50 personer.
Är man flera mindre sällskap som bor på vandrarhemmet delar man ladarummet. Städning och sopsortering görs även här av dem som använt rummet om inte annat överenskommits!