Kontakta oss/boka

Har du en allmän fråga eller vill du göra en bokningsförfrågan? Skriv aktuellt datum, antal personer och annat som vi kan behöva veta - vi återkommer snarast till dig med besked på telefon eller mail och tar emot bokningar i turordning!

Information: Dataskyddsförordningen (GDPR) gäller som lag i alla EU:s medlemsländer från och med den 25 maj 2018. När våra gäster gör en förfrågan/bokning på Vendelsö vandrarhem samlar vi in och använder för- och efternamn, e-post och mobilnummer för att kunna uppfylla vårt avtal med gästerna. Vi använder uppgifterna när vi gör en bokning och när vi fakturerar vistelsen. Uppgifterna tas bort säsongen efter förfrågan/besöket. Du kan alltid kontakta oss för att kontrollera vilken information vi har om dig i vårt bokningssystem.
Kontaktuppgifter till företaget: e-post info@vendelsovandrarhem.se, telefon 0768-60 68 06.

ÖPPETTIDER - KALENDER
Vandrarhemmet har öppet för ankomst torsdagar/fredagar/lördagar från maj till och med september.
För större sällskap övriga veckodagar vänligen kontakta oss.

Du når oss på formuläret här intill eller e-post,
info(at)vendelsovandrarhem.se 
(ersätt "at" med @)
Telefon 0768 60 68 06 
(+46 768 60 68 06)
Det är inte alltid vi kan svara i telefonen men lämna ett meddelande eller skicka e-post/sms - vi återkopplar så snart vi kan!
Vi uppdaterar kalendern kontinuerligt. Med reservation för ändringar. 
Rött = fullbokat. Gult = delvis bokat dvs olika antal platser finns kvar. Kontakta oss gärna om du vill stå på vänt på röda/gula dagar eller har frågor! Ibland finns enstaka platser kvar även röda dagar.
Du bokar via formulär, mail eller telefon.

Klicka för större bild! 180606 Klicka för större bild! 180606