Kontakta oss/boka

Har du en allmän fråga eller vill du göra en bokningsförfrågan? Skriv aktuellt datum, antal personer och annat som vi kan behöva veta - vi återkommer snarast till dig med besked på telefon eller mail och tar emot bokningar i turordning!

Information: Dataskyddsförordningen (GDPR) gäller som lag i alla EU:s medlemsländer från och med den 25 maj 2018. När våra gäster gör en förfrågan/bokning på Vendelsö vandrarhem samlar vi in och använder för- och efternamn, e-post och mobilnummer för att kunna uppfylla vårt avtal med gästerna. Vi använder uppgifterna när vi gör en bokning och när vi fakturerar vistelsen. Uppgifterna tas bort säsongen efter förfrågan/besöket. Du kan alltid kontakta oss för att kontrollera vilken information vi har om dig i vårt bokningssystem.
Kontaktuppgifter till företaget: e-post info@vendelsovandrarhem.se, telefon 0768-60 68 06.

ÖPPETTIDER - KALENDER
Vandrarhemmet har öppet för ankomst torsdagar/fredagar/lördagar från maj till och med september.
För större sällskap övriga veckodagar vänligen kontakta oss.

Du når oss på formuläret här intill eller e-post,
info(at)vendelsovandrarhem.se 
(ersätt "at" med @)
Telefon 0768 60 68 06 
(+46 768 60 68 06)
Det är inte alltid vi kan svara i telefonen men lämna ett meddelande eller skicka e-post/sms - vi återkopplar så snart vi kan!
Vi uppdaterar kalendern kontinuerligt. Med reservation för ändringar. 
Rött = fullbokat. Gult = delvis bokat, platser kan finnas! Kontakta oss gärna om du vill stå på vänt eller har frågor! Ibland finns enstaka platser kvar även röda dagar.
Du bokar via formulär, mail eller telefon.

Klicka för större bild! 180815 Klicka för större bild! 180815