Välkommen på konferens med arbetsgruppen (max 15 personer) eller om vill du arrangera en kurs på vandrarhemmet Ring oss (0768-60 68 06) eller maila på info(at)vendelsovandrarhem.se så diskuterar vi era önskemål, våra möjligheter och lämnar en offert till er.

Det finns två rum som används till konferenser/umgänge, dels rummet på bilderna till höger dels ett större, ouppvärmt, rum i ladan, sedan finns naturligtvis stora möjligheter till gruppaktiviteter och samtal under promenader på ön. Walk-and-talk i en ostörd miljö där kreativitet och goda samtal kan nå oanade resultat för både arbetsgruppen som den enskilde.

Hos oss rår ni er själva, vi tar endast emot en grupp åt gången om ni är minst 10 personer. Ni kan jobba och umgås  i en rofylld miljö med skiftande natur runt omkring!

Efter avslutat jobb så fortsätter ni kanske med en gemensam gruppaktivitet av det lättsammare slaget och förbereder middagen vid grillen tillsammans.

Kurser 2017

Workshop med Gunilla Allard. Gunilla har haft flera uppskattade kursdagar hos oss och det är med stor glädje vi hälsar henne och dig som kursdeltagare välkomna! Detta är en kurs för dig som vill uppleva den starka energin i dansen, yogan och meditationen samtidigt som du finner lugnet i naturen.

* Måla med mindfulness med Mariette Moureau och Stina Gunnarsson - deras  dagar i juni blev succé !

* Therese Lind, utbildad yogalärare  och hälsopedagog, höll en mycket uppskattad kurs hos oss 2016 och nu välkomnar vi henne med glädje igen!
Välkommen att dela en magisk helg i yogans och meditationens tecken tillsammans med mig ute på vackra Vendelsö.

                                                                           

konferensrum/umgänge Allrum Vendelsö