Välkommen på konferens med arbetsgruppen eller om vill du arrangera en kurs på vandrarhemmet Ring oss (0768-60 68 06) eller maila på info(at)vendelsovandrarhem.se så diskuterar vi era önskemål, våra möjligheter och lämnar en offert till er.

Vi erbjuder möjlighet till konferenser och kurser med ankomst söndag - torsdag, avresa senast fredag.

Det finns två rum som används till konferenser/umgänge, dels rummet på bilderna till höger dels ett större, ouppvärmt, rum i ladan, sedan finns naturligtvis stora möjligheter till gruppaktiviteter och samtal under promenader på ön. Walk-and-talk i en ostörd miljö där kreativitet och goda samtal kan nå oanade resultat för både arbetsgruppen som den enskilde.

Hos oss rår ni er själva, vi tar endast emot en grupp åt gången om ni är minst 10 personer. Ni kan jobba och umgås  i en rofylld miljö med skiftande natur runt omkring!

Efter avslutat jobb så fortsätter ni kanske med en gemensam gruppaktivitet av det lättsammare slaget och förbereder middagen vid grillen tillsammans.

Kurser 2017 i datumordning: All information om innehåll och upplägg får du från respektive kursanordnare . Kontaktuppgifter/länkar finns vid respektive kurs.

Workshop den 1 - 3 september med Gunilla Allard. Gunilla har haft flera uppskattade kursdagar hos oss och det är med stor glädje vi hälsar henne och dig som kursdeltagare välkomna! Detta är en kurs för dig som vill uppleva den starka energin i dansen, yogan och meditationen samtidigt som du finner lugnet i naturen. Mer information  och anmälan finns här

* Måla med mindfulness  den 6 - 8 september med Mariette Moureau och Stina Gunnarsson - deras  dagar i juni blev succé , vi gläds åt att kunna välkomna dem och er igen! Information och anmälan finns här  

* En favorit i repris!  Therese Lind, utbildad yogalärare  och hälsopedagog, höll en mycket uppskattad kurs hos oss 2016 och nu välkomnar vi henne med glädje igen!
Välkommen att dela
en magisk helg, den 15/9 kl 1700 - 17/9 kl 1300, i yogans och meditationens tecken tillsammans med mig ute på vackra Vendelsö, en ö strax utanför Väröbacka.


Det här är en helg för dig som vill komma ner i varv på djupet och bygga på dina energidepåer inför hösten. Under helgen kommer du att få verktyg för att kunna bibehålla ditt lugn särskilt när vardagen, jobb och stress knackar på dörren.
Du får vägledning att hitta tillbaka till ett tillstånd av välmående, ro i sinnet och en känsla av inre harmoni.

Övningar och praktik under helgen kommer vara
·      Mjuk lugn yoga
·       Yinyoga
·      Mindfulness
·      Andningsövningar
·      Meditation
·      Ljud, vibrationer och sång
·      Avslappning
       Kunskap om resan inåt

 

Investering 2900 kr
Då ingår båtresa, logi, vegetarisk mat och kursavgift

Anmäl dig senast den 10/9. Det är begränsat antal platser.
Välkommen med din anmälan till therese@lindyoga.se eller 0704-276435

 
                                                                   ..........................
Retreat  hölls den 14-17 juni
med Gunilla Allard, Helande form. För mer information och anmälan se denna pdf. Varmt välkommen!

Måla med mindfulness  hölls den 9-11 juni med Mariette Moureau och Stina Gunnarsson. Mer information och anmälan se denna pdf. Varmt välkommen!
 

Retreat hölls den 26-28 maj med Ingela Nyström. Information och anmälan se denna pdf. Varmt välkommen! 

                                                 ...................................................
Exempel på tidigare kurser på vandrarhemmet 2016:

Den 3-5 juni anordnade Gullan Grafström och Solveig Nilsson "Talande retreat med färg". 
En helg för kraft, kreativitet och sinnesro där kursledarna följde och guidades i Vedic Art, Qigong och meditativa promenader och där vackra Vendelsö bjöd på hela spektrat med hav, skog, sjö, strandängar, klippersten, blommor och ett fint djurliv!

Den 2-4 september  arrangerades "Mellan himmel och jord" den fysiska kroppen, den spirituella anden och den vackra själen. Spännande övningar kommer att varvas med en harmonisk touch, tillsammans med andevärlden. Det är en inre och en yttre resa i det omedvetna. Kursledare var Gunilla Allard och Ann Johansson.

Den 9-11 september arrangerades Retreat En magisk helg i yogans och meditationens tecken.
Det här är en helg för dig som vill komma ner i varv på djupet och bygga på dina energidepåer inför hösten. Under helgen kommer du att få verktyg för att kunna bibehålla ditt lugn särskilt när vardagen, jobb och stress knackar på dörren.
Du får vägledning att hitta tillbaka till ett tillstånd av välmående, ro i sinnet och en känsla av inre harmoni.
Kursledare var Therese Lind som är utbildad yogalärare och hälsopedagog.

                                                          ........................................