Vill du arrangera en kurs på vandrarhemmet Ring oss (0768-60 68 06) eller maila på info(at)vendelsovandrarhem.se så diskuterar vi era önskemål, våra möjligheter och lämnar en offert till er.

Det finns två rum som kan användas till kurser/umgänge, dels rummet på bilderna till höger dels ett större, ouppvärmt, rum i ladan, sedan finns naturligtvis stora möjligheter till gruppaktiviteter och samtal under promenader på ön. Walk-and-talk i en ostörd miljö där kreativitet och goda samtal kan nå oanade resultat för både kursgruppen som den enskilde.

Hos oss rår ni er själva, vi tar endast emot en kursgrupp åt gången om ni är minst 13 personer.

Den 13-16 september välkomnar vi Gunilla Allard och Madelene Widell, de anordnar en workshop, "Hormoner i balans". Bra för dig med obalanser i kropp och själ, men även för dig som vill behålla god hälsa och få en riktig energiboost".
Läs mer på denna pdf, sista anmälningsdag är den 30 juni.                                                  All information ges av Gunilla eller Madde, info@helandeform.se eller info@madelenewidell.com                                                                                                         Varmt välkomna önskar vi er!

Den 7-9 september välkomnar vi Ingela Nyström och Susanne Byström, de anordnar ett målarretreat "Våga din längtan, möt din inre kraft". Läs mer på denna pdf, sista anmälningsdag 20 juli. All information ges av Ingela, ingelamay.nystrom@gmail.com
Varmt välkomna önskar vi er!

                                                                           

loading...